Kärlek och kreativitet

Strax efter midsommar träffade jag en man, Alexander och upplever med honom en stark och ömsesidig kärlek. Den relationen har fört mig djupare in i mig själv. Jag blir tydlig och ser gamla mönster och vanor som jag nu får chansen att bryta. Jag blir alltmer sann och autentisk för jag kan inte ljuga vare sig för honom eller för mig och jag vill inte hålla fast vid sådant som inte gagnar mig. Den öppenhet och kärlek jag upplever med Alexander kan jag också låta sprida sig till alla andra relationer jag har, inklusive relationen till mig själv. På så vis blir allt jag upplever starkare, klarare och mer levande. Jag blir mer jag och då blir jag också kraftfullare och mer kreativ, vilket syns då jag målar. Mina målningar sprakar av färger och kontraster och är tydligare än någonsin tidigare. Att få uppleva denna förändring som kärlekens kraft ger är en gåva och jag är innerligt tacksam!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *