Att välja perspektiv

En paus mitt i livet. Några timmar då jag inte har något planerat. Livet snurrar fort nu och jag är väldigt aktiv. Livet ger mig också utmaningar som jag skulle kunna se ur offerposition och döma som jobbiga och svåra. Det fanns en tid då det jag är med om nu hade brutit ner mig totalt. Nu väljer jag istället att se vad dessa händelser med intresse, se vad de ger mig och vad det är meningen att jag ska lära mig. Jag fylls av tacksamhet, för att jag ser hur jag kan leva ur hjärtat varje stund och släppa föreställningar om hur något borde vara. Jag släpper också taget om gamla mönster, om sådant jag trodde var jag för att istället göra plats för den jag faktiskt är menad att vara, stadig och kraftfull i min egen energi. Jag kan ur detta perspektiv se allt tydligare, både inom mig och runt mig och allt faller på plats, i varje stund. Jag lever och njuter av nuet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *